Előfizetői tartalom

Egyszerűen elfogytak a videokártyák, Magyarországon sem fogsz kapni

Portfolio
A Bitcoin, az Ethereum és társai akkora árfolyamemelkedést produkáltak az utóbbi időszakban, hogy egyes kriptopénzeket megint megéri otthon bányászni. Ennek pedig az lett a következménye, hogy durván megugrott a nagy teljesítményű videokártyák iránti kereslet, amely pillanatok alatt felszippantotta az aktuális készleteket, és hetekig kell még várni, mire egyenesbe jön a piac - írja a chiponline.hu.

Az Ethereum idén durván 30-szorozta árfolyamát, a Bitcoin mindenkori csúcson, és úgy általában véve a blockchain alapú kisebb, speciális coinok is nagyot mentek. Az árfolyamemelkedésnek számos oka van, legutóbb ebben a cikkünkben elmélkedtünk erről. A Bitcoin és társainak bányászata már évek óta csak a nagy kínai szerverparkokban - vagyis egy otthoni bányászathoz képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés