Előfizetői tartalom

Ez a magyar startup megmondja, hol fektesd be a pénzed

Két magyar pénzügyi szakember olyan alkalmazást fejlesztett, amivel nemcsak összehasonlíthatóvá válnak a brókercégek, de az elérhető információk megkönnyítik a befektetői döntést is. A profi tradereken túl a kezdőkre is gondoltak, akik már egészen kis összeggel is tapasztalatot szerezhetnek és kezükbe vehetik megtakarításaik kezelésének sorsát. Sőt, azt is megérezhetik, milyen az, amikor megremeg az ember térde egy nem várt árfolyamcsökkenés hírére.

Pénzügyi IT 2017 A Brokerchooser képviselői is ott lesznek a Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferenciáján, május 30-án. Ne maradjon le! Információ és jelentkezés Melyik országban, mennyiért nyithatok befektetési számlát? Mennyire megbízható egy adott brókercég? Ezek olyan alapvetően kérdések, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés