Előfizetői tartalom

Google: megnyertük az Apple-lel vívott "termonukleáris" háborút!

Portfolio
Megnyerte az Android a mobilpiaci háborút az Apple-lel szemben - fejtette ki véleményét Eric Schmidt, a Google elnöke a Bloombergnek adott interjújában. A vezető szerint az internetes keresőóriás operációs rendszere olyan sebességgel vette át a vezetést a mobil szoftverek piacán az Apple felett, mint ahogy az 1990-es évek elején a Microsoft terjeszkedett a személyi számítógépek piacán.

Győzött a Google a mobilharcban? Az Android operációs rendszerrel működő okostelefonok iránti robbanásszerű kereslet segített abban, hogy a Google más szoftvergyártók kárára növelje részesedését a mobilpiacon - nyilatkozta Eric Schmidt a Bloombergnek adott interjújában. A fogyasztók naponta több mint 1,3 millió darab Androidos készüléket aktiválnak. Az harmadik negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés