Előfizetői tartalom

Hat ábra arról, hogyan forgatják fel a magyar bankokat

Portfolio
Csütörtökön közel 350 fő részvételével zajlott Banking Technology konferenciánk, ahol a közönség is elmondta véleményét a bankok digitalizációjáról, a pénzintézeteket felforgató új kihívókról és szabályozásokról, illetve az ICO-k világáról. Megmutatjuk, mit gondolnak a banki és IT-szakemberek a bankokat érintő legfontosabb témákról.

Szakmai közönségünk általános véleménye szerint egy ötös skálán valahol a kettes és a hármas szinten áll a bankszektor digitalizációja, vagyis a közönség szerint a banki folyamatok, a banküzem működése a hagyományos papír-alapú, manuális működésről a közepest sem elérő szinten tudott digitálissá válni.Ezzel az eredménnyel egybecseng a McKinsey témában készített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés