Előfizetői tartalom

Hitel a fotelből? - Már ez is lehetséges Magyarországon

Portfolio
A Cofidis megoldása révén már úgy is lehet hitelt igényelni online csatornán keresztül, ha az igénylés előtt a leendő adós nem volt korábban a hitelintézet ügyfele. Az igényléstől az utalásig terjedő átfutási idő pozitív bírálat esetén akár 24 órán belül megtörténhet, új ügyfél esetén is -derül ki a pénzintézet közleményéből. Hasonló megoldások már eddig is voltak a piacon, a mostaninak az újdonsága az, hogy új ügyfelek is teljesen online intézhetik a hiteligénylést. A megoldás szépséghibája, hogy a folyamat végén postára kell adni a papírokat.

Portfolio Banking Technology 2017 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 16-ai banking Technology konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A Cofidis új megoldásával sikeres előzetes hitelkérelem esetén az igénylő nagyságrendileg 15 perc alatt végigviheti a beazonosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés