Előfizetői tartalom

Így kell keresni egy "váláson"

Portfolio
Múlt héten megtörtént a Hewlett-Packard régóta várt feldarabolása, így mostantól két külön tőzsdei cégként él tovább a vállalat. Az egyik árfolyama nagy emelkedéssel indította tőzsdei pályafutását, míg a másik kismértékben esett. Vajon melyik papírban lehet még potenciál? A számítógép-és nyomtatógyártás a nyerő, vagy a vállalati szolgáltatásokban van a sztori?

Kettévált a HPMúlt héten lezárult a Hewlett-Packard szétválasztása, így mostantól két külön tőzsdei cégben él tovább az amerikai technológiai óriás. Az egyik fő profilja a PC-gyártás és a nyomtatás, ez a HP Inc. nevet kapta. A Hewlett-Packard Enterprises pedig a vállalati hardverekért és szolgáltatásokért felel.A két cég közül a számítógépgyártó HP Inc. indította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés