Előfizetői tartalom

Így lesz egy jó ötletből virágzó üzlet

Portfolio
A magyar startupok, a jó ötletek felkarolása nemcsak az egyes cégek egyedi érdeke, hanem a gazdaság egészére is pozitívan hathat. Sokszor kiváló ötletek tűnnek el a süllyesztőben azért, mert az innovatív kezdeményezésekhez már nem párosul az a tudás, ami a megvalósításhoz is szükséges lenne. Többek között ebben segíthetnek azok a programok, amelyek a startupok indulása körüli bábáskodás szerepét, és az üzletképtelen ötletek kiszűrését is segítik. Pataki Róbertet, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettesét kérdeztük meg arról, hogyan is működik egy ehhez hasonló innovációs verseny.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Nemrég indult el a Telekom nemzetközi Innovációs Versenye, amelyre idén 5 kategóriában nevezhetnek a csapatok és startup cégek. Ezek az ICT-iparág leginnovatívabb, legérdekesebb területei, vagy az is fontos szempont, hogy üzletileg mennyire lehet ütős egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés