Előfizetői tartalom

Íme a startup, amely a magyar fintecheket ragasztja össze a bankokkal

Portfolio
Lehet, hogy az USA-hoz, Kínához vagy Londonhoz képest kicsit később, de már Magyarországon is épül a fintech ökoszisztéma. Ennek az új, formálódó rendszernek az egyik fontos eleme, hogy a fintech cégek csatlakozni tudjanak a bankokhoz, ráadásul a bankoknak az uniós pénzforgalmi irányelv következő verziója (PSD2) ennek lehetővé tételét elő is írja majd. Az egyik első magyar személyes pénzügyi menedzsment (PFM) alkalmazás fejlesztője, a Wyze új vizekre evezve most a ragasztóréteg szerepét venné fel a bankok és a fintech cégek között.

Pénzügyi IT 2017 A Wyze CEO-ja, Mudri György is előad keddi Pénzügyi IT konferenciánkon. Az utolsó helyek még kiadók! Információ és jelentkezés A Wyze egy személyes pénzügyi menedzsment (PFM) alkalmazás, amely jelenleg 9 magyarországi nagybank adatait szinkronizálja egy platformon, és nem mellesleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés