Előfizetői tartalom

Íme a lista a magyar bankok nagy dobásairól

Portfolio
Vadiúj mobilbanki alkalmazások, sorszámhúzó app, drága SMS helyett okostelefonos értesítő, megújuló netbankok és weblapok, kalkulátorok, új számlavezetési rendszer. Rengeteg olyan informatikai fejlesztést végeztek el és terveztek be a magyar bankok, ami segít az ügyfeleik megtartásában, még jobban a digitális világ felé tereli őket, gyorsítja az ügyintézést, és mindezekkel a banki adminisztratív költségeket is csökkenthetik. Körkérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, melyik fejlesztéseikre a legbüszkébbek, és mire készülnek a közeljövőben a magyar bankok.

Budapest BankA Budapest Bank tavaly ősszel vezette be a Budapest Online Befektetési Rendszert, amely segítségével ügyfeleik az értékpapír-portfóliójukat kezelhetik. Főbb funkciói: A felületen lehetőség van Budapest Befektetési Alapok vételére, eladására, cseréjére, a befektetési portfólió számla szintű áttekintésére, az egyes értékpapírok összehasonlítására. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés