Előfizetői tartalom

Itt egy biztató jel a magyarok fizetési szokásairól

Portfolio
Gyorsan terjed a bankkártyahasználat, a csoportos fizetési megbízások aránya csökken, a mobilfizetés pedig dinamikus fejlődés előtt áll - ezt jelzi többek között a dijnet.hu által idén októberben bevezetett elektronikus fizetési mutató, amely a magyar háztartások elektronikus fizetéseinek fejlődését követi nyomon - olvasható a Díjnet közleményében.

A háztartások elektronikus fizetései az elmúlt öt félévben 23 százalékos emelkedést mutattak (a bankkártyás fizetések, a csoportos beszedési megbízások, a mobiltelefonnal történt vásárlások és a dijnet.hu rendszerében ezen felül más csatornában történt fizetések összegei alapján). Mindeközben a háztartások fogyasztási kiadásai a Központi Statisztikai Hivatal adatai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés