Előfizetői tartalom

Kinek kell a "tepsi-iPhone"?

Portfolio
Összességében jól fogadták a vásárlók az Apple első phabletjét, az iPhone 6 Plust, de nem annyira, mint a klasszikus iPhone-t - derül ki egy friss felmérésből. Az eladott készülékek ötödét teszi csak ki a "tepsi-iPhone", az is inkább az ázsiai országoknak köszönhető, ahol úgy tűnik, jobban szeretik a nagyobb kijelzőket.

Több millió darabot adott el az iPhone 6 Plusból az Apple, amióta piacra dobta ősszel legújabb készülékeit, de a klasszikus, 4,7 colos iPhone 6 jóval népszerűbb a vásárlók körében. Az AppLovin mobil hirdetési cég adatai szerint világszerte az értékesített iPhone-ok 80%-át teszi ki az iPhone 6, míg az 5,5 colos kijelzővel rendelkező iPhone 6 Plus mindössze az eladások ötödét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés