Előfizetői tartalom

Már a Samsung a trendi, nem az Apple

Portfolio
Kemény küzdelem folyik az elsőségért az okostelefonok piacán a Samsung és az Apple között. Eddig az amerikai gyártó számított innovatívabbnak, nem véletlenül kapkodták el a trendi iPhone-okat és iPad-eket a boltok polcairól a vásárlók. Az őrület azonban kezd alábbhagyni, úgy tűnik, hogy az Apple lassan veszít varázsából, ezt pedig egy nem szokványos piaci statisztika, a Google Trends is alátámasztja.

A siker kulcsa a márkanév az Apple-nél Az Apple sikereit annak köszönheti, hogy az évek során erős márkanevet és hűséges fogyasztói réteget sikerült kiépítenie. A társaság termékeit valóságos mánia övezi, a fogyasztók hajlandóak komoly prémium fizetni csak azért, hogy "i-készülékük" legyen. Nincs még egy olyan vállalat a világon, amelynek szinte minden egyes termékéért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés