Előfizetői tartalom

Mégis mitől lesz sikeres a magyar mobiltárca?

Portfolio
A nemrégiben elindult telekomos Mobiltárca azért lesz üzletileg is sikeres megoldás, mert nem kizárólag fizetésre használható, az infrastruktúra pedig adott a széles körű elterjedéséhez - véli Szetnics László, a MasterCard mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezetője. A szakembertől megtudtuk, hogy miért éri meg egy kártyatársaságnak mobilfizetési megoldások fejlesztésében részt vennie, és hogy mire készülnek az online fizetések területén.

Portfolio: A világon számos mobiltárca működik, de eddig üzletileg egyik sem mondható igazán sikeresnek. Hogyan néz ki egy olyan üzleti modell, amelyik ma Magyarországon reálisan visszahoz annyi pénzt, amennyit abba belefektettek? Szetnics László: Azért világszám a mostani telekomos Mobiltárca, mert ezzel nem csak fizetni lehet, hanem hűségpontokat gyűjteni, hűségpontokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés