Előfizetői tartalom

Milliárdokat öntenek az új kriptopénzes őrületekbe, de csak égetik a pénzt

Portfolio
Egyre több pénz ömlik a kriptodevizákon keresztül történő forrásbevonási projektekbe, az úgynevezettet ICO-kba, viszont egyre kevesebb a sikeres ICO és egyre többen buknak a befektetők közül. Nem is kis összegekről van szó: 2018 második negyedévében -55% volt az ICO-k átlaghozama és egy csomó befektető vagyona feleződött három hónap alatt - derül ki az ICORating kriptopiac-elemzőcég kutatásából.

2018 második negyedévében 827 ICO futott le, összesen 8,4 milliárd dollárt vontak be, az első negyedévben ez a szám alig 3,3 milliárd dollár volt, vagyis az ICO-kon keresztül bevont források volumene 151%-os növekedett. Az első félév alatt bevont teljes volumen, 11,7 milliárd dollár a 2017-es első féléves bázis több mint tízszerese. Az ICO-k körül egyébként egyre több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés