Előfizetői tartalom

Minden csúcsmobil egy helyen! Te melyiket vennéd? Szavazz!

Portfolio
Mindegyik okostelefon-gyártó bevetette a nehéztüzérséget a karácsonyi szezonra. Mostanra a nagyobb szereplők mind bemutatták legújabb okostelefonjukat, felkészülve az év utolsó hónapjaira, ami az ünnepek miatt rendszerint a legmozgalmasabb időszak. Tegnap este a Google a Nexus 6-tal lepte meg a felhasználókat, ami minden tekintetben kiérdemli a csúcstelefon-jelzőt. De bőven van választási lehetőségük a fogyasztóknak, itt vannak az új iPhone-ok, itt vannak a Samsung okostelefonjai és itt vannak a nagy tudású kínai "szörnyetegek" is. Olvasóinktól azt kérdezzük, hogy milyen okostelefont vennének most.

Készen állnak a mobilgyártók a karácsonyi szezonra, mostanra mindenki bemutatta legújabb csúcskészülékét. Tegnap este a Google is lerántotta a leplet a Nexus 6-ról, amivel már egy minden tekintetben csúcskategóriás telefon kerülhet a vásárlók kezébe. A verseny még mindig erős, hiszen itt vannak az Apple új készülékei, a Samsung telefonjai, de a kínai gyártók sem tétlenkednek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés