Előfizetői tartalom

Nagyot bukhatnak a bankok a fizetéseken, ha nem lépnek időben

Portfolio
A magyar bankoknak érdemes lehet már most benyújtani az engedélykérelmet, ha a PSD2 szabályozásnak megfelelő újfajta szolgáltatást nyújtanának - véli Dr. Papp Erika, a CMS Budapest vezető partnere. Az engedélyezési folyamat sok időt vesz igénybe. és az engedélykérelmet megelőzően már tudnia kell a szolgáltatónak, hogy pontosan milyen feltételekkel és hogyan végzi majd a szolgáltatást. A tét magas: becslések szerint a retail fizetésekből származó bevételek 9%-át fogják adni a fizetéskezdeményezési szolgáltatók.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Dr. Papp Erika előadást tart holnapi konferenciánkon a témáról, az utolsó helyekre még lehet regisztrálni! Információ és jelentkezés Portfolio: Hogyan sikerült a felkészülés a magyar bankoknak a PSD2-re, mindenki teljesítette a kötelező házi feladatot?Dr....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés