Előfizetői tartalom

Nem felhőtlen az öröm az eBay-nél

Portfolio
2,6%-ot esett az eBay árfolyama tegnap a zárás utáni kereskedésben a cég első negyedéves gyorsjelentésére reagálva. A január-márciusi időszakra vonatkozó eredmények megfeleltek az elemzői várakozásoknak, viszont a menedzsment folyó negyedévre megfogalmazott prognózisai csalódást okoztak. A gyorsjelentés főbb pontjai: - Mind az aukciós, mind az online fizetési megoldások üzletág bevételnövekedést ért el az első negyedévben. - Az eBay a bevétel és a profit szintjén is 14%-os növekedést könyvelt el az előző év azonos időszakához viszonyítva. - A menedzsment második negyedévre megfogalmazott várakozásai viszont csalódást okoztak.

Kétszámjegyű növekedés Kétszámjegyű növekedésről számolt be az eBay mind a bevételek, mind a profit tekintetében tegnap, a piacok zárása után közzétett első negyedéves gyorsjelentésében. A társaság bevételei 14%-kal emelkedtek az előző év azonos időszakához viszonyítva, ami megfelelt az elemzői várakozásoknak. Az egy részvényre jutó eredmény szintjén 63 centes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés