Előfizetői tartalom

Nyolc izgalmas tech-jóslat, ami megmozgatja a világot

Portfolio
Megkezdődhet az 5G és a tanuló gépek forradalma, tovább terjednek a biometrikus biztonsági rendszerek, fél ezer milliárd dolláros lesz az IT-szolgáltatási piac, 1 milliárd dolláros árbevétellel folytatódik a bakelit reneszánsza. Ezzel egy időben megnő a túlterheléses (DDos típusú) kibertámadások volumene, egyben végéhez ér a tabletek aranykora - ez néhány, a Deloitte legfrissebb Technológiai, Média és Telekommunikációs Előrejelzések című kiadványának legfontosabb megállapításai közül.

1. Terjedőben a biometrikus azonosításAz ujjlenyomat olvasóval ellátott eszközök száma 2017 első felében először érheti el az egy milliárdot (az aktív biometrikus érzékelők 90%-a okostelefonokba és tabletekbe lesz telepítve). Minden egyes szenzort átlagosan naponta harmincszor fogják használni, ami globálisan, egy év alatt, összesen több mint 10 ezer milliárd lenyomást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés