Előfizetői tartalom

Rengeteg pénz sorsáról döntenek a bankok egyetlen térkép alapján

Portfolio
A Bank of America évente 3000 olyan üzleti döntést hoz, amelyben üzleti térképeket használnak, és ezzel egy tanulmány szerint az elmúlt öt évben 1 dollárral növelték a bank részvényeinek értékét. A pénzintézeteknek ma már például a fiókhálózat-bővítésben, értékesítési területen, vagy lead generálásban is hatékony támogató eszközt jelenthetnek az üzleti térképek. Amennyiben területi alapon tervezzük az értékesítőink feladatait, iparág-függetlenül általában 8-10 euró költségmegtakarítást érhetünk el értékesítőként munkanaponként - árulta el Oláh Attila, az Esri Hungary ügyvezető igazgatója.

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria A pénzintézeti szektor izgalmas informatikai fejlesztéseiről, a legújabb technológiai megoldásokról is szó lesz a Portfolio bécsi CEE Financial Summit konfernciáján, október 13-án. Az eseményen előadást tart Oláh Attila is. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés