Előfizetői tartalom

Szuperhőssé tesz a Google okos-kontaktlencséje?

Portfolio
Szabadalmi kérelmet nyújtott be a Google az okos-kontaktlencsére, amelyről már januárban is kommunikált a vállalat hivatalos blogján. Mint a kérelemből kiderült, az eszköz a vakoknak és az átlagembereknek egyaránt segíthet. Állítólag szuperhősökéhez hasonló látást is képes lesz biztosítani - számolt be a 9to5google.com.

"Okos-kontaktlencséket" tesztel a Google - közölte a társaság a hivatalos blogján még január elején. Akkor még elsősorban arról volt szó, hogy a kontaktlencsék prototípusai miniatűr vércukorszint-mérő szenzorokat és mobilchipet tartalmaznak majd. A Google összedolgozik az amerikai élelmiszeripari és gyógyszeripari felügyelettel (FDA), hogy ezekből a prototípusokból piacra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés