Előfizetői tartalom

Temethetjük a bitcoint, soha nem fog visszapattanni

Portfolio
Összeomlott a bitcoin szűk másfél évvel ezelőtt, nem is valószínű, hogy a kriptodeviza valaha visszanyeri korábbi, 20 000 dollár körüli értékét - vélik az Economist által megszólaltatott szakemberek. A kriptopénzt a mai napig jórészt illegális termékek anonim beszerzésére, szerencsejátékozásra és spekulációra használják, emellett a kriptotőzsdék volatilisek és a virtuális pénz megbízhatatlan.

"Legyél olyan, mint Brenda" - hirdette Londonban egy kriptokereskedési cég plakáton a nyugdíjas esetét, aki tíz perc alatt bitcoin vásárolt, rövidesen azután, hogy a virtuális deviza árfolyama 7000 dollárra esett a korábbi 20 000-ről, pont lekésve a hypeot. Ha valaki követte a tanácsukat, pénzének közel felét elbukta azóta, hiszen egy bitcoin most alig 4005 dollárt ér. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés