Előfizetői tartalom

Új BKK-s automatáknál válthatunk jegyet Budapesten

Portfolio
Egyérintéses kártyás fizetéssel vásárolhatunk jegyet és bérletet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járataira az M4-es metró állomásain, valamint városszerte és az agglomerációban is a legfontosabb közlekedési csomópontokban kihelyezett automatákból. Az új berendezéseken természetesen a hagyományos kártyás és készpénzes fizetési mód is elérhető - olvasható a BKK közleményében.

A BKK és a MasterCard együttműködésének köszönhetően már több mint 60 darab új PayPass-képes jegyautomata gondoskodik arról, hogy megszűnjenek a kígyózó sorok a jegypénztáraknál. "A tervek szerint a BKK 2015 év elejére összesen 300 új jegy- és bérletkiadó automatát helyez üzembe, így mintegy hatszorosára bővül az eddigi kártyás fizetési lehetőségek száma. Korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés