Váratlanul lemondott az Uber elnöke

2017. március 20. 08:55    
nyomtatás
 
Lemond Jeff Jones, az Uber elnöke, alig több, mint fél évig töltötte be a posztot - tudta meg a BBC. Jeff Jones távozása váratlanul érte a céget.


Az Uber új operatív igazgatót (COO) választ, az eddigi elnök, Jeff Jones pedig nem volt a jelöltek között - a BBC egyik forrása szerint ezért mondhatott le az Uber elnöke. A Recode tech-oldal viszont úgy tudja, hogy az elnököt a cég szexizmussal és szexuális erőszakkal kapcsolatos problémái aggasztották.

Az Uber hivatalosan megköszönte Jeff Jonesnak a cégnél eltöltött fél évet, és sok sikert kívánt neki. A BBC viszont úgy tudja, hogy a felsővezetést sokként érte az elnök lemondása, többen is csalódottak és amatőr lépésnek tartják, hogy Jones nem tájékoztatta őket a tervéről.

A világ legértékesebb - a legutóbbi értékelése során 68 milliárd dollárra taksált - startup cége masszívan veszteséges, mivel rengeteget költenek növekedésre. 2016-ot 2,8 milliárd dolláros veszteséggel zárhatta az EBITDA-szintjén, ami 25 százalékkal nagyobb veszteség, mint egy évvel korábban.

(BBC)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium