Előfizetői tartalom

Itt a kereskedelmi háború legújabb áldozata

Portfolio
Esnek a Harley-Davidson részvényei ma, miután az amerikai motorgyártó bejelentette, hogy az Európai Unió piacára készülő motorkerékpárok gyártását más országokba helyezi át, így kerülve ki az Európai Uniós importvámokat, amelyet az EU az amerikai importvámokra válaszul léptetett életbe. A Harley-Davidson szerint az importvámok idén 30-45 millió dolláros többletköltséget jelentenek majd a cégnek, míg az importvámok jelentette költségnövekedés évente 90-100 millió dolláros többletterhet jelent a vállalat számára.

A Harley-Davidson hétfőn bejelentette, hogy az Európai Unióba gyártott motorok gyártását máshová helyezi át az Egyesült Államokból, miután az USA által az acélra és alumíniumra kivetett importvámokra válaszul az Európai Unió is új vámok alkalmazásáról döntött, amely többek között a Harley Davidsont sújtja majd. Az ikonikus motorgyártó bejelentése szerint az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés