Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés, magyar tőzsdei cégbe szállt be a Wallis (2.)

Portfolio
Fontos bejelentés miatt egész napra felfüggesztették az Altera részvényeit, majd csütörtök délután megérkezett a bejelentés. A társaság arról tájékoztatta a befektetőket, hogy az Altera nagytulajdonosa, a Lehn Consulting 803 370 darab Altera részvényt adott el a Wallis Asset Management-nek, tőzsdén kívüli ügylet keretében. Ennek eredményeként tőzsdére lép a Wallis Csoport gépjármű kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységét ellátó vállalatcsoportja, mégpedig nyilvános vételi ajánlat és tőkeemelés útján történő befolyásszerzéssel.

Ezért voltak egész napra felfüggesztve az Altera részvényeiFontos bejelentés előtt egész napra fel voltak függesztve az Altera részvényei, a csütörtöki piaczárás előtt megérkezett a bejelentés, amely az lett, hogy az Altera nagytulajdonosa, a Lehn Consulting 2018 április 26-i, tőzsdén kívüli tranzakció keretében 803 370 darab Altera törzsrészvényt adott el a Wallis Asset...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés