Előfizetői tartalom

Itt egy durva ábra arról, miért nincs párja a Netflixnek

Portfolio
Messze a Netflix rendelkezik az amerikai tőzsdén jegyzett nagyvállalatok közül a legnagyobb egy dolgozóra eső piaci értékkel - derül ki az Axios érdekes ábrájából. A streamelési szolgáltatást nyújtó vállalat minden egyes dolgozójára közel 27 millió dollárnyi piaci érték jut, amivel majdnem 10 millió dollárt ver a második helyezett Facebookra.

A Netflix elképesztő népszerűségnek örvend, negyedévről negyedévre rohamtempóban növekszik felhasználóinak száma.Kapcsolódó cikkünk2018.10.17Brutális mértékben égeti a pénzt a NetflixA dinamikus növekedésnek köszönhetően a cég piaci értéke is sokat emelkedett év eleje óta, még úgy is, hogy júliusi csúcsához képest több mint 20%-kal alacsonyabban jár a részvényárfolyam.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés