Előfizetői tartalom

Itt a 10 leggazdagabb német

Portfolio
A német gazdasági magazin, a Bilanz idén is elkészítette azt a listát, amin az 500 leggazdagabb német szerepel. Az ő vagyonuk a legutóbbi felmérés óta 12,6 százalékkal nőtt, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy a tőzsdén jegyzett vállalatokban meglévő részesedéseik értéke a tőzsdei árfolyamok emelkedésével tovább nőtt.

Az 500 leggazdagabb német vagyona a legutóbbi felmérés óta 12,6 százalékkal 665 milliárd euróra nőtt. Az első 50-ben csupán hárman vannak, akiknek a vagyona csökkent az elmúlt egy évben. A leggazdagabb német egyébként nincsen a világ 20 leggazdagabb embere között. 10-9-8. 10. Thiele család, Knorr Bremse, 8,1 milliárd euróForrás: Getty Images9. Hasso Plattner, SAP, 8,2 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés