Előfizetői tartalom

Itt a jövő, a tuti befektetés, a legújabb őrület, lúzer vagy, ha kihagyod!

Az elektromos autóké a jövő, ezt mindenki tudja, azokat pedig (egyelőre) lítiumos akkumulátorok hajtják, vagyis a nagy sztori most a lítium, aki a jövőbe fektetne, lítiumbefektetést keres. Hírlevelek szerint az egyik legígéretesebb ilyen cég a Power Metals, aminek a részvényárfolyama hamarosan több mint 2000 százalékot emelkedhet, a papírok ráadásul 100 százalék osztalékhozamot nyújtanak. Hát persze.

De Beira GoldfieldsCsodálatos történetbe futottam bele még 2006-ban. Egy német hírlevélben egy fantasztikus vállalat még fantasztikusabb részvényéről írtak, amit akkor még fillérekért lehetett megvenni, és amin bukni egyáltalán nem, nyerni viszont hatalmasat lehetett. Az árfolyam csak felfelé ment, a kérdés csak az volt, hogy mikor száll be az ember, mekkora emelkedést hagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés