Előfizetői tartalom

Itt a lista: ezeket a részvényeket ajánlják a leggazdagabbaknak

Portfolio
A legvagyonosabb amerikai ügyfeleinek egy huszonöt ajánlott részvényből álló listát állított össze a UBS vagyonkezelési részlegének vezető stratégája. Úgy tűnik a csapat szereti a ciklikus papírokat, melyek igeny érzékenyen reagálnak a gazdasági teljesítmény változására. Az ismertebb részvények közül a listán foglal helyet a Home Depot, a Coca Cola, a Colgate-Palmolive, a Barrick Gold, a Citigroup, a Google és az Intel is. A Business Insider összeállításának köszönhetően összegyűjtöttük az ajánlott részvények mellett szóló legfontosabb érveket.

A UBS csapatának véleménye szerint a ciklikus papírok tizennyolc éve nem forogtak ekkora P/E alapú diszkonttal a defenzív részvényekhez képest, mint most. Mivel az elemzők várakozása szerint a következő negyedévek során a gazdasággal együtt a vállalati profitok is hízni fognak, érdemes lehet szemezgetni az ilyen típusú részvényekből.A listán szereplő papírok: Comcast:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés