Előfizetői tartalom

Itt a világ 10 legjobban kereső DJ-je

Portfolio
Elképesztő összegeket keresnek a világ legfelkapottabb DJ-i, az élő fellépésekből, lemezeladásokból és különböző szponzorációkból több millió dollár bevételük is lehet évente. A Forbes idén is összeszedte a világ 10 legjobban kereső DJ-jét: a lista élén Calvin Harris áll, aki már ötödik éve birtokolja a világ legjobban kereső DJ-je címet. A TOP10-be bekerült idén az amerikai The Chainsmokers és a titokzatos Marshmello is, aki a publikum előtt mindig az arcát eltakarva jelenik meg.

6.-10.. Íme a világ 10 legjobban kereső DJ-je 2017-ben:10.Zedd, 19 millió dollárForrás: AFP, fotós: Frederic J. Brown9.Martin Garrix, 19,5 millió dollárForrás: AFP, fotós: Fred Y. Damman8.Marshmello, 21 millió dollár 7.David Guetta, 25 millió dollárForrás: AFP, fotós: Bryan Haraway6.Diplo, 28,5 millió dollárForrás: AFP, fotós: Bryan R. Smith

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés