Előfizetői tartalom

Itt van Steve Jobs rémálma

Portfolio
Lezajlott az Apple nagy várakozásokkal övezett szokásos őszi termékbemutatója. Új táblagépeket, új okostelefonokat és egy frissített Apple TV-t lepleztek le az amerikai technológiai óriás vezetői. Nagy meglepetést nem okozott az Apple, az elmúlt hetekben kiszivárgott információk helytállóak voltak. De legalább jön a hiánypótló rózsaszín (pontosabban rose gold) iPhone és lesz az új táblagéphez "érintőceruza", amit Steve Jobs annak idején teljes mértékben ellenzett.

Tegnap este több mint két órán keresztül zajlott az Apple nagy őszi termékbemutatója, amivel már a karácsonyi szezonra szánt készülékeket mutatja be rendszerint a társaság, egy látványos show keretein belül. Lesz új Apple TV, jönnek az új iPadek és az új iPhone-ok.A legfontosabb tanulságokEgyre kevesebb az igazán nagy meglepetés az Apple bemutatóin, a technológiai blogok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés