Előfizetői tartalom

Izgalmas lett a verseny a bankárok között

Portfolio
A Generali Biztosítási és Bankár Kupát 2014. május 31-én és június 1-jén rendezték meg Balatonkenesén. A legnagyobb hagyományokra visszatekintő szakági regattát a Generali Bankár Kupát immáron 18., míg a Generali Biztosítási Kupát 14. alkalommal szervezték meg a Kenese Marina-Port Yach kikötőben. 58 hajó és közel 500 biztosítási és bankszakember szállt vízre a hétvégén. Változatos és izgalmakban bővelkedő verseny zajlott, hiszen a győztes egység a Lakáskassza Kékmadár nevű hajója a befutó előtt utasította maga mögé a végig szinte vezető Cellum-Cardnet Geronimo nevű Nauticot.

Kapcsolódó cikkünk2014.05.27Összecsapnak a bankárok a BalatononA két napos vitorlás regatta első napján a Generali Biztosítási Kupán három kategóriában - Nautic, 50-es cirkáló és Jeanneau - 40 egység, több mint 400 versenyzője állt rajthoz. Két pályafutamot kellett teljesíteni a csapatoknak. Igazán élvezetes meccset vívtak az egységek, olykor szoros bójavétellel és befutóval....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés