Előfizetői tartalom

Jelentős bevétel és profitnövekedés a Kulcs-Softnál

Portfolio
Árbevétel és adózott eredmény soron is jelentős növekedésről adott számot a Kulcs-Soft harmadik negyedéves gyorsjelentésében, ezzel jó úton halad afelé, hogy elérje az idei évre kitűzött célokat. A papírok árazása azonban továbbra is elrugaszkodott (30 feletti 2010-es P/E, menedzsment várakozással), pedig a bevezetés óta a részvények árfolyama megfeleződött.

39%-kal nőtt a Kulcs-Soft bevétele az idei harmadik negyedévben év/év alapon, ebben az árbevétel döntő részét kitevő belföldi értékesítés felfutása játszott meghatározó szerepet. Az exportpiacokon is növekedés tapasztalható a tavalyi azonos időszakhoz képest, azonban a megelőző negyedévhez viszonyítva már jelentős visszaesés mutatkozik. A bevételeken belül az export...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés