Előfizetői tartalom

Jó hír Mészároséktól: hasít a Hunguest Hotels

Portfolio
A Konzum Nyrt. közölte, hogy a közvetett tulajdonát képező Hunguest Hotels Szállodaipari Zrt. üzemeltetésében működő saját és partner hotelek 2018 szeptember végéig 17,6 milliárd forintos nettó árbevételt könyvelhettek el 6,4 milliárd forintos üzemelési eredmény (GOP) mellett, amely 3,6 milliárd forintos adózás előtti eredményt vont maga után.

A Hunguest Hotels árbevétele így csaknem másfélszer nagyobb, mint 2017 első kilenc hónapjában, a vállalat adózás előtti eredménye pedig már szeptember végén kétszerese a tavalyi éves adózás előtti eredménynek, így várható, hogy tavalyihoz képest nagyságrendileg nagyobb árbevételt realizál a vállalat 2018-ra. A Hunguest Hotels ezáltal elérte azt a jövedelmezőségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés