Előfizetői tartalom

Jó évek jöhetnek a világ legnagyobb napenergia-piacán

Portfolio
A szerdai kereskedésben jó napot zárt az amerikai technológiai szektor, melyből a kínai szolárcégek is kivették a részüket. A vállalatok jó teljesítményét a kedvező részvénypiaci hangulat mellett a Credit Suisse optimista elemzése is támogatta. A nagyobb gyártók részvényei több mint 2 százalékkal kerültek feljebb.

Tegnap felülteljesítő volt a technológiai szektor az amerikai kereskedésben, és a kínai napelemgyártóknak is jó napja volt, a legnagyobb társaságok részvényárfolyama több mint 2 százalékkal került feljebb.Optimista a Credit Suisse A kisebb rali részben a jó nemzetközi hangulatnak köszönhető, részben pedig a Credit Suisse optimista hangvételű elemzésének. A svájci elemzőház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés