Előfizetői tartalom

Jöhet a Magyar Telekom felvásárlása?

Portfolio
Lapértesülés szerint megegyezett egymással az amerikai távközlési vállalat, a Sprint és a Deutsche Telekom a T-Mobile US értékesítését illetően. A hírek szerint a Sprint részvényenként 40 dollárt fizetne, melynek felét készpénzben, felét pedig részvényekkel egyenlítené ki. A befolyó összeget a német vállalat az európai pozíciójának megerősítésére fordíthatja.

Ennyit fizetne a Sprint Újabb hírek szivárogtak ki a médiába a Deutsche Telekom amerikai leányának értékesítésével kapcsolatban. Lapértesülés szerint a Sprint 40 dollárt fizet a szerdán 34,28 dolláron záró T-Mobile US-részvények darabjáért, mellyel 32 milliárd dollárra értékeli a DT leányt. A vételár 50 százalékát a Sprint készpénzzel, míg a másik felét részvényekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés