Előfizetői tartalom

Kalapálták a tőzsdéket

Portfolio
Pénteken napközben kifejezetten nyugodt volt a kereskedés az európai tőzsdéken, a vezető részvényindexek felfelé araszoltak, a befektetők az amerikai munkaerő-piaci adatra vártak. Ami viszont kifejezetten gyenge lett, a várt 164 ezerrel szemben mindössze 38 ezer új munkahelyet teremtett az amerikai gazdaság májusban, így éles fordulatot láthattunk a tőzsdéken. A DAX értéke napon belül több mint 200 pontot esett, így az indexek értéke közel 1 százalékos mínuszban állt a magyar tőzsde zárásakor.

2016. június 03. 17:30 Megosztás A magyar piacot nem bántották annyira A kedvezőtlen nemzetközi hangulat ellenére a BUX értéke csak 0,3 százalékot csökkent. A Mol kivételével az összes nagypapírt adták a befektetők, az olajvállalat árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés