Előfizetői tartalom

Két új vezető az Aegon élén

Portfolio
2009. február 6-tól két új vezetőt neveztek ki a szolgáltatás és adminisztrációs terület, valamint a nem-életbiztosítási üzletág élére az AEGON Magyarország biztosítónál. Vereczki András a szolgáltatásokért és az adminisztrációért felelős vezérigazgató-helyettesként, Szombat Tamás a nem-életbiztosításokért felelős vezérigazgató-helyettesként irányítja majd a területek munkáját.

Vereczki András 1990-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol gépészmérnöki diplomát szerzett. 1992-ben csatlakozott a biztosítóhoz. A kezdetektől folyamatosan a lakossági kárrendezési terület vezetése, fejlesztése és operatív működésének irányítása, valamint az ügyfélszolgálat stratégiai és szakmai vezetése tartozott hozzá. András kinevezése elismerése annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés