Előfizetői tartalom

Meg kell tanulnunk, hogy kell üzletelni a kínaiakkal

Portfolio
Októberben megállapodást írt alá a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a sanghaji Fudan Egyetem. Az együttműködés keretében a Corvinus és a világ legjobb egyetemei között számon tartott Fudan - a MNB szakmai támogatásával - egy speciális, pénzügyi fókuszú vezetőképzést indít. Az első évfolyam februártól indul, az érdeklődés már most is nagy - mutatjuk a részleteket.

Háromoldalú megállapodást írt alá a Corvinus Egyetem, a Magyar Nemzeti Bank és a sanghaji Fudan Egyetem október 5-én. Az együttműködés keretében a Corvinus és a világ legjobb egyetemei között számon tartott Fudan 2019 tavaszától közös MBA-képzést indít. A közös MBA-programon résztvevő szakemberek nemcsak vezetői képességeiket fejleszthetik, de jobban megismerhetik Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés