Előfizetői tartalom

Sokan unják már a hagyományos álláskeresést

Portfolio
A hazai cégek gyakran nehezen találnak megfelelő munkaerőt, a legjobb jelöltek pedig ideális pozíciót, így égető szükség van a toborzás minél hatékonyabb, új módjaira. Erre fejlesztette egy magyar startup az allas.hu-t, amely radikálisan eltér a hagyományos önéletrajz-alapú portáloktól: működési elvét leginkább a társkereső applikációkhoz lehet hasonlítani. Kérdés, hogy felveheti-e a versenyt a magyar innováció a már ismert és népszerű piaci szereplőkkel? Munkaadók véleményét kérdeztük az új álláskereső oldalról.

Az allas.hu-t három hazai marketingszakember indította el, érzékelve az új idők szelét, ahol sokkal kevésbé körülhatárolhatóak a pozíciók, és sokkal inkább a képességek, tudás, hozzáállás számít egy állásjelentkezésnél, mint rubrikák kitöltése. A hazai álláspiacon gyakran nem találnak alkalmas jelöltet a munkaadók, illetve sok munkakereső nem talál megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés