Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai részvényindexek

Portfolio
Az európai részvénypiacok többsége mínuszban zárta mai napot, a rossz hangulat pedig az amerikai részvénypiacra is átterjedt. A fontosabb indexek eséssel indították a napot, a kedvező kőolajkészlet-adatra viszont hirtelen erősödés bontakozott ki. Ez azonban nem tartott sokáig, a kereskedés második felében újra lefelé fordultak a részvénypiacok, amiből aztán a zárásra sem sikerült felállniuk. Bár a kőolajtartalékokra vonatkozó kedvező adat átmenetileg a WTI árfolyamát is felfelé hajtotta, a nap végére gyakorlatilag nyoma veszett ennek a hatásnak, a decemberi határidős árfolyam így összességében 0,5%-os esést követően valamivel 49 dollár felett zárt.

2016. október 26. 22:06 Megosztás Egyedül a Dow Jones tudott pluszban zárni Bár a kereskedés végéhez közeledve egy kisebb erősödés kezdett kibontakozni, az S&P 500 és a Nasdaq így is negatív napi elmozdulással zárt: előbbi 0,2%-ot, utóbbi 0,6%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés