Kereskedés indikátorokkal - Online előadás MA

2017. szeptember 14. 09:00    
nyomtatás
 
A kereskedés népszerű eszközei az indikátorok, melyek az árfolyamgörbe körül, vagy alatta egy zárt dobozba cikáznak fel s alá, és vételi vagy eladási szignálokkal kápráztatják el a befektetőket.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A legtöbb kereskedő a jövő pontos prognosztizálásában látja a tőzsdei siker kulcsát, és ebbe a képbe tökéletesen illeszkednek az indikátorok, melyek közül biztosan több olyan is van, mely a múltba jól jelezte az emelkedő és csökkenő hullámok váltakozását.

Az igazság az, hogy a legtöbb indikátort az árfolyamból származtatjuk, így emelkedő grafikonhoz jellemzően emelkedő indikátorgörbe, míg csökkenő grafikonhoz csökkenő indikátor tartozik, tehát a csodavárás kevésbé indokolt. A piac állandóan változik, így az, hogy valami a múltban jól működött nem azt jelenti, hogy a jövőben is hasonlóan fog történni.

Online előadásunkon megismered, hogy a Portfolio Trader szemléletében hogyan kell az indikátorokat használni, illetve számos kereskedési praktikát is láthatsz.

Jelentkezés a díjmentes online előadásra

Tematika:
  • Vételi és eladási szignálok megerősítése indikátorokkal
  • Extrém mozgások azonosítása indikátorokkal
  • Trend azonosítása indikátorokkal


Helyszín: az internet
Időpont: 2017. szeptember 14.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium