Előfizetői tartalom

Két nap alatt nagyot fordult a világ, esésre felkészülni!

Portfolio
Az elmúlt két nap során a budapesti tőzsdén nem volt kereskedés, ezalatt viszont a világ tőzsdéi eladói nyomás alá kerültek, 1-2 százalékos esések voltak megfigyelhetők a fontosabb részvényindexeknél. A hangulat azóta sem javult, a DAX index közel 100 pontos mínuszban készül nyitni. Ebben a környezetben nem lennénk meglepődve, ha a magyar részvénypiac ma alulteljesítene.

Estek a tőzsdék, amíg mi pihentünkAz elmúlt két nap során a budapesti tőzsdén nem volt kereskedés, ez alatt azonban a világ tőkepiacain nem állt meg az élet. Az elmúlt két napon a fontosabb részvénypiacokon kedvezőtlen volt a hangulat, Amerikában az irányadó tőzsdeindexek 1 százalék körüli esést produkáltak, míg a nyugat-európai piacokon 1-2 százalékos esések voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés