Előfizetői tartalom

Kevesebb Sziget-jegy fogyott eddig

Portfolio
Kevesebb jegyet sikerült eladni idén elővételben a Sziget Fesztiválra, mint tavaly - mondta el a Világgazdaságnak Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője. Ez egyrészt annak tudható be, hogy tavaly nagyon erős volt a program és elképzelhető, hogy idén nem sikerült a közönség igényét eltalálni, ráadásul ketten is lemondták a fellépést nem sokkal a fesztivál kezdete előtt.

A költségek felét a programok viszik el, 40 százalékot üzemeltetési és technikai kiadások adják. Tavaly 5,7 milliárd forintba került a Sziget, idén körülbelül 6,3 milliárd forintba kerül a fesztivál. A bevételek főként a jegyeladásokból vannak (85%), 10 százalékot a szponzori pénzek adnak, az állami támogatások nem érik el az 1 százalékot. Idén nem sikerül megdönteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés