Előfizetői tartalom

Kezünkben az új iPhone - Leteszteltük!

Kipróbálhattuk az iPhone legújabb okostelefonját, a márciusban bemutatott iPhone SE-t. Ami a dizájnt illeti, a megszokott, letisztult formát kapjuk az Apple-től, csak kisebb méretben. Ezzel a készülékkel "visszatért a gyökerekhez" az Apple, a legelső iPhone méretére zsugorodott vissza a nagykijelzős okostelefonok korában. Viszont az ára is kedvezőbb, a legolcsóbb iPhone a valaha újonnan piacra dobott iPhone-ok történetében.

A készüléket az iBro Store-tól kaptuk tesztelésre. Márciusban dobta piacra legújabb okostelefonját az Apple, amit nem sokkal később el is kezdett értékesíteni legfontosabb piacain. Május végéig 110 országba érkezik majd meg az okostelefon. Az iPhone SE paraméterei: bemutatás dátuma: 2016. március méret: 123,8 X 58,6 X 7,6 mm kijelző: 4" felbontás: 640 X 1136 pixel processzor:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés