Előfizetői tartalom

Ki lesz a szoftvervilág Teslája?

Fekete Beatrix, SAPPHIRE, Orlando, Florida
Az intelligens vállalat vízióját vázolta fel Hasso Plattner, az SAP felügyelőbizottságának elnöke az SAP éves SAPPHIRE konferenciáján. Az olyan új fejlesztésekkel, mint a tanuló gépek, a blockchain, a mesterséges intelligencia az a cél, hogy a komplex feladatokat leegyszerűsítsék, a vállalatok könnyebben betekinthessenek üzletmenetükbe és releváns prognózisokat készíthessenek.

A vállalati szoftvereket fejlesztő cégeknél a verseny ott van, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást és megoldásokat kínáljanak, mert az, hogy az ügyfelek kit választanak, az egy üzleti döntés. Az SAP Leonardo elnevezésű platformja nem egy rendszer, nem egy szoftver, hanem új alkalmazások sorozata. A tanuló gépek kiemelt szerepet kapnak, de hogy miért is fontos ez? Ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés