FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Kiakadtak a Versace rajongói - Michael Kors miatt veszíthet vonzerejéből a luxusmárka

Portfolio
Igaznak bizonyultak a pletykák, valóban felvásárolja az amerikai divatipari óriás, a Michael Kors az olasz luxusmárkát, a Versace-t. Az cég kreatív igazgatójaként tevékenykedő Donatella Versace szerint ez egy nagyon izgalmas pillanat és segíthet az olasz divatcégnek, hogy kiaknázza a benne rejlő potenciált. A márka rajongói azonban kevésbé lelkesek.

Donatella Versace-t a közösségi média oldalakon támadták a rajongók, hogy miért nem tartja meg függetlenként a márkát. Sokan attól félnek, hogy a termékek kivételes minősége nem marad meg a felvásárlás után. A Michael Kors szintén luxusmárka, de olcsóbbak a termékei és kevésbé exkluzívak, mert szélesebb rétegek is megengedhetik maguknak. A Michael Kors 2,1 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés