Előfizetői tartalom

Kiderült, melyik magyar részvényért rajonganak leginkább a profik

Portfolio
Mozgalmas hónapokat tudhatnak maguk mögött a nemzetközi részvénypiacok, azonban a kereskedelmi háborús aggodalmak és a lefelé mutató kockázatok ellenére is a hónap egyik meglepetését éppen a magyar tőzsde szolgáltatta, miután a BUX jelentős emelkedéssel búcsúztatta a hónapot. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők közel egyharmada tart elképzelhetőnek nagyobb esést a magyar tőzsdén a következő 12 hónapban, míg az alapkezelők a Richter és a Magyar Telekom részvényeit kedvelik a leginkább.

Az elmúlt hónapok folyamán az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa tartotta izgalomban a nemzetközi részvénypiacokat, az amerikai részvénypiacok a nagy októberi esés után felpattanással kezdték a novembert, a hónap második felére azonban ismét alábbhagyott az optimizmus, miután a piaci hangulat érezhetően törékeny maradt a globális növekedési kilátások romlásával kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés