Előfizetői tartalom

Kiemelt támasz közelében a Richter, kulcsszint alá esett a CIG Pannónia

Portfolio
A hét első napjának esése után a magyar tőzsdén kedden is folytatódott a lejtmenet, a BUX index 1,3 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek is esnek. A Richter kiemelt támaszt tesztelt meg kedden, a CIG Pannónia is fontos szint alá került ma, míg a kispapírók közül a FuturAqua részvényei tartogattak izgalmakat a befektetők számára.

Esnek az európai tőzsdék kedden, a befektetőket ismét a kereskedelmi háború lehetősége aggasztotta, miután az amerikai elnök hétfőn további importvámok kivetését jelentette be, ezúttal 200 milliárd dollár értékben. A hét első napjának lejtmenete után kedden is az eladók diktálták az ütemet a magyar tőzsdén, a BUX index 476 pontos mínusz mellett 1,3 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés