Előfizetői tartalom

Kilenc éve tartó álom dőlhet romba pár apróság miatt

Portfolio
Tombol a bika a tőzsdéken, a gazdaság stabil lábakon áll, a vállalatok erős számokat közölnek, a részvénypiacok pedig gyakorlatilag 9 éve töretlenül emelkednek. A Morgan Stanley ennek ellenére kezd pesszimistává válni a részvénypiacok hosszú távú kilátásaival kapcsolatban, meglátásuk szerint már egyértelműen a lassulás jeleit látni a gazdaságban, ami a bikapiac végét jelentheti.

Nem túlzás azt mondani, hogy meglehetően erős év áll mögöttünk, a globális gazdaság stabilan növekedett, a volatilitás a padlót nyaldossa, a vállalatok erős számokat közöltek, a részvénypiacok pedig újabb és újabb csúcsokra emelkedtek. Csak az idén az S&P 500 14 százalékot, a DAX 13 százalékot, míg a japán Nikkei 17,2 százalékot emelkedett. A Morgan Stanley szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés